Een dans workshop in Amsterdam volgen?

Bij dansschool Louise Marius brengen wij graag mensen in contact met elkaar en laten we ze samen bewegen op Balfolk muziek. Vandaar dat er wekelijks een dans workshop in Amsterdam en Utrecht gegeven wordt. Hierbij is het de bedoeling om omstandigheden te creëren waarin mensen meer open naar elkaar kunnen zijn, makkelijker contact kunnen maken en daardoor samen een meer stabiele samenleving kunnen vormen. Door het contact met elkaar en door het leren dansen worden mensen bewuster van zichzelf, hun omgeving en de mensen in hun omgeving.

Dans workshop AmsterdamLeren dansen?

Tijdens een dans workshop in Amsterdam of Utrecht kunt u eenvoudig de Balfolk leren.

Dit is namelijk laagdrempelig en leuk, en er zijn een heleboel manieren om het te leren. Het belangrijkste is gewoon de vloer op te gaan. Tijdens de dansavonden is er bijna altijd een introductieworkshop voor beginners, waar iedereen de basis van de dansen aangeleerd krijgt, genoeg om de goede kant op te gaan en plezier te hebben op de dansvloer. Maar als u meer wil leren dan dat, dan kan dat ook!

Hetgeen waar het bij de Balfolk om draait is plezier hebben. Dit gaat samen met een simpele basis waardoor iedereen mee kan doen. Er is tevens ook veel ruimte voor spelen, improviseren en communiceren. Naast Balfolk danslessen kunt u bij Louise Marius ook nog terecht voor Feldenkrais.

Ervaringen Feldenkrais

Een goede manier om een beeld te vormen over de Feldenkrais methode bij Louise Marius is door voorgaande deelnemers het woord te geven:

  • “Ik voel me zoveel meer geaard, zoveel steviger op de grond staan, heerlijk!”
  • “Aan het eind van de les lag ik veel breder en platter met mijn rug op de grond, veel meer ontspannen.”
  • “Aan het begin van de les kon ik mijn hoofd wel naar rechts draaien, maar eigenlijk niet naar links, en na de les ging dat beide kanten op veel soepeler.”

Zoals u kunt lezen zijn aspecten als ontspanning en plezier het belangrijkste tijdens zo’n dans workshop in Amsterdam of Utrecht.

Contact  Leren dansen?