Balfolk dansles in Amsterdam volgen

Wilt u elke week een Balfolk dansles in de omgeving Amsterdam volgen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij mij, Louise Marius, kunt u dus wekelijks lekker dansen en de dansen die op bals langskomen beter onder de knie krijgen en uitdiepen. De pasjes van de tovercirkel en de jig, danshouding en leiden en volgen, eindelijk die mazurka net zo lang oefenen tot hij lekker gaat, variaties op de scottish, spelen in de jig.

Tevens is ook mogelijk om meer ingewikkelde dansen als (onregelmatige) walsen en bourree of polska te leren. Ik geef dan ook les op verschillende niveaus. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen les kan krijgen in de groep die het beste bij hem of haar past.

In Amsterdam of Utrecht

De wekelijkse Balfolk dansles in Amsterdam geef ik op woensdagavond. In Utrecht geef ik de Balfolk dansles op een maandagavond. In september en februari begint er elk jaar een serie van 16 lessen. Indien u meer informatie over deze danslessen wilt hebben? Neem contact op via:

  • Tel: +31 641282001
  • Email: louise.marius@gmail.com

Dansles AmsterdamPrivélessen

Komt die “grote dag” eraan? Wilt u graag op uw eigen bruiloft dansen? Of heeft u een achterstand qua lessen opgelopen en wilt u deze snel inhalen? Privélessen zijn dan een hele fijne en effectieve manier om direct dat te leren wat u nodig heeft. Ongeacht of u dit alleen wilt doen of als koppel, bij Louise Marius bent u van harte welkom. Indien u hier meer informatie over wilt hebben, moet u even contact opnemen.