Op zoek naar een goede en vooral leuke dansschool in Utrecht?

Bent u geïnteresseerd in Balfolk danslessen, dan bent u bij Louise Marius op de juiste plek. Dit is namelijk een dansschool in Utrecht waar iedereen welkom is. U kunt hier terecht voor Bals danslessen. Deze worden zowel in Utrecht als Amsterdam georganiseerd. Vaak met korte introductie workshop, soms ook met een meer diepgaande workshop, door gespecialiseerde docenten. Zo worden de volgende evenementen maandelijks georganiseerd:

  • Elke derde donderdag van de maand een bal in de Mezrab, in Amsterdam
  • Ongeveer elke maand op een zondag in Utrecht (met intensieve beginnersworkshop)
  • Ongeveer elke 2 maanden op een zaterdag in Amsterdam

Privélessen

Indien u zelf op uw bruiloft de show wilt stelen met een schitterende eerste dans, kunnen wij bij Louise Marius u helpen. Deze dansschool in Utrecht biedt namelijk ook de mogelijkheid om privélessen aan te bieden. Dus heeft u een achterstand opgelopen doordat u lessen heeft gemist? Privélessen zijn dan een heel fijne en effectieve manier om direct dat te leren wat u nodig hebt. Het is mogelijk om individuele of als koppel Balfolk danslessen te volgen.

Dansschool UtrechtBedrijfsuitje

Voor een bedrijfsuitje is een Balfolk ook erg geschikt. Teambuilding, fysiek contact maken, elkaar vertrouwen, en tegelijkertijd een ludieke activiteit om iedereen weer in beweging te krijgen na een inhoudelijke lezing. Het mooie aan Balfolk is dat het een leuke manier is om de hiërarchie een keer te doorbreken. Iedereen is gelijk en het kan zomaar gebeuren dat de directie met de schoonmaker komt te dansen.

Indien u meer informatie over de danslessen wilt hebben? Neem telefonisch contact op via +31 641282001 en e-mail via louise.marius@gmail.com.

Contact  Leren dansen?