Tip voor een leuk personeelsuitje in Amsterdam

Indien u eens iets anders wilt tijdens een personeelsuitje, nodigen wij u graag uit bij dansschool Marius. Hier kunt u als groep namelijk Balfolk danslessen volgen. Wilt u uw personeel een unieke, laagdrempelige, soms hilarische, maar vooral verbindende ervaring meegeven? Boek dan een Balfolk dansworkshop. Onder begeleiding van aanstekelijke moderne folkmuziek laat ik u kennismaken met deze dansvorm. U kunt bij Louise Marius terecht voor zowel een personeelsuitje Amsterdam als in Utrecht.

Bedrijfsuitje

Ook voor een personeelsuitje Amsterdam kan Balfolk dus een heel geschikte activiteit zijn. Vooral omdat alle medewerkers hier de mogelijkheid krijgen om te werken aan:

  • Teambuilding
  • Fysiek contact maken
  • Vertrouwen
  • Ludieke vermaak

Het leuke aan Balfolk is dat het een leuke manier is om de hiërarchie een keer te doorbreken. Iedereen is gelijk en het kan zomaar gebeuren dat de directie met de schoonmaker komt te dansen. Lijkt zo’n personeelsuitje in Amsterdam u iets? Graag maak ik in overleg met u een plan op maat.

Personeelsuitje AmsterdamFeldenkrais

Bij Louise Marius is het ook mogelijk om de Feldenkrais methode te volgen. Deze methode is geschikt voor mensen die lekker in hun vel zitten, alleen af en toe last hebt van vage rugpijn, rsi-achtige klachten of stijfheid, maar ook als u aan het revalideren bent van een ernstige blessure of chronische klachten heeft.

Contact 

In Utrecht (maandagavond) en Amsterdam (woensdagavond) geef ik wekelijkse Balfolk danslessen,  Indien u meer informatie over deze danslessen wilt hebben? Neem telefonisch contact op via +31 641282001 en e-mail via louise.marius@gmail.com. Natuurlijk kunt u ons ook een bezoeken en de lessen met eigen ogen bezichtigen.

Contact  Leren dansen?