Een Balfolk workshop tijdens uw personeelsuitje in Utrecht?

Balfolk is zeer geschikt voor uw personeelsuitje. Dit kan zowel in Utrecht als in Amsterdam. De balfolk is dan ook een luchtige én verbindende activiteit tussendoor, of als bruisend einde van een geslaagde dag. In overleg zijn er allerlei mogelijkheden, alleen een workshop, of een hele band die intieme of juist opzwepende muziek maakt.

Zoals gezegd is de Balfolk zeer geschikt voor een personeelsuitje Utrecht. Vooral omdat deze activiteit bijdraagt aan de teambuilding van uw bedrijf. Omdat er veel fysiek contact is en er vertrouwen nodig is. Daarnaast is het ook nog een ludieke activiteit om iedereen weer in beweging te krijgen na een inhoudelijke lezing. Het mooie aan Balfolk is dat het een leuke manier is om de hiërarchie een keer te doorbreken. Iedereen is gelijk en het kan zomaar gebeuren dat de directie met de schoonmaker komt te dansen.

Personeelsuitje UtrechtWekelijkse Balfolk danslessen

Naast een personeelsuitje Utrecht of Amsterdam is het ook mogelijk om bij Louise Marius Balfolk danslessen te volgen. Dus zoekt u een leuke wekelijkse bezigheid? Dit om de dansen die op de bals langskomen beter onder te knie te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op. Of bezoek eens een dansles, wellicht dat u dan een goed gevoel krijgt.

Tijdens deze danslessen leert u de pasjes van de tovercirkel en de jig, danshouding en leiden en volgen, eindelijk die mazurka net zo lang oefenen tot hij lekker gaat, variaties op de scottish, spelen in de jig, en nog veel meer. Ook de meer ingewikkelde dansen als (onregelmatige) walsen en bourree of polska komen aan bod. Er wordt op verschillende niveaus lesgegeven, waardoor iedereen les kan krijgen in de groep die het beste bij hem of haar past.

Contact

In Utrecht (maandagavond) en Amsterdam (woensdagavond) geef ik wekelijks Balfolk danslessen,  Indien u meer informatie over deze danslessen wilt hebben? Neem telefonisch contact op via +31 641282001 en e-mail via louise.marius@gmail.com.

Contact  Leren dansen?